NY SLANKEFORMEL

       - uten   RESEPT

NYTT I EUROPA - I SALG I NORGE NÅ

OVERVEKT ER BLITT en av de store helseutfordringene i Norge og resten av den vestlige verden, og ifølge Statistisk sentralbyrå er minst tre av ti nordmenn i dag enten overvektige eller har fedme.

 

MANGE STREVER med å gå ned i vekt, og flere av Norges fremste slanke-eksperter har etterlyst flere hjelpemidler for dem som ikke får til å gå ned i vekt på egenhånd.

 

NÅ er endelig en ny slankeformel blitt tilgjengelig.

Tast inn ditt telefonnummer, så leter vi info om navn og adresse fra 1881. Hvis vi ikke finner noe må du legge dette inn selv.

Jeg er over 18 år og vil bestille Redufim Block & Burn

til kr 0 + porto kr 79 for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter prøvepakken vil du hver tredje mnd få 3 mnd. forbruk for kun kr 233 pr. mnd. fraktfritt tilsendt. For å si opp eller endre abonnementet må du kontakte kundeservice senest 7 dager før neste planlagte utsending.

Ja takk! Jeg vil gjerne prøve Redufim Block & Burn

gratis i 30 dager!

(+ porto kr 79,-)

RE18SRA

FÅ EN KROPP I BALANSE

– SE KILOENE RASE AV!

I TARMENE VÅRE ligger det til en hver tid råtne matrester som skaper giftstoffer, gjærsopp og parasitter. Flere forskere meddeler nå at dette er den største årsaken til den voksende forekomst av fedme.

EN BRASILIANSK FORSKER har laget en formel hvor både avgifting av kroppen, blokkering av nye kalorier og forbrenning av fett er ivaretatt. Redufim Block & Burn renser tarmen for matrester, som har samlet seg i mange år, og som  du selv kanskje ikke er klar over fantes.  EFFEKTEN STARTER ALLEREDE etter 24 timer og begynner intensivt å forbrenne fett.

Anne-Karin (41)

«Etter å ha sett rapporten fra kliniske undersøkelser måtte jeg bare prøve Redufim Block & Burn. Og du verden for en effekt. Jeg har gått ned fra 87 kilo til 61 kilo på kun 6 måneder, og de første 10 kiloene forsvant på 45 dager. Jeg har hele tiden følt meg  lettere og full av energi og hele kroppen fungerer som normalt.»

Det er to typer fett i kroppen vår:

A) Fettet som ligger rundt de indre organer

B) Fettet som ligger under huden.

Redufim Block & Burn angriper begge, men har størst effekt på det synlige  og farlige bukfettet. Redufim Block & Burn tas i forbindelse med mat, og starter umiddelbart med å fjerne fettet slik at det ikke blir tatt opp i kroppen. Samtidig økes forbrenningen og avgiftingen, og kroppen må ta av lagret fett for å skape energi. Denne trippeleffekten gir en kraftig reduksjon av fettet som er lagret i kroppen. Risikoen for farlige sykdommer blir gradvis redusert, og kroppen vil normalisere seg mot slik vi egentlig er skapt.

Få en kropp i balanse

HAR DU PRØVD forskjellige dietter og livsstilsendringer uten å se det ønskede resultatet på vekten? Hovedgrunnen til dette er sannsynligvis at kroppen din ikke er i balanse. Alle mennesker er for-skjellige. Noen legger aldri på seg mens hos andre kommer de ekstra kiloene alt for raskt. Når kroppen først har lagret energi som fett må det ekstra tiltak til for å omdanne den til energi som kan for-brennes. Naturen selv har virkestoffer som kan stimulere forbrenningen. Disse virkestoffene finner du bl.a. i Redufim Block & Burn.  Kroppen reguleres med ekstra forbrenning og blokkerer nye kalorier.

Hold  deg varig slank

Å NÅ MÅLET etter en vektreduksjon er en stor seier, men jobben er dessverre ikke ferdig enda. Det er lett å tenke at nå er du ferdig og målet nådd, men går du tilbake til gamle vaner kommer kiloene snikende på igjen raskere enn du ønsker. Først når du har holdt vekten i to år kan du slå fast at du har klart å stabilisere vekten. Ved å fortsette å innta Redufim Block & Burn holdes kroppen fortsatt i balanse og det langsiktige målet kan enkelt nås.

Testdeltakerne gikk ned 14 kilo

30 OVERVEKTIGE PERSONER med BMI på over 32 deltok i et eksperiment over 100 dager, altså litt over 3 måneder. I gjennomsnitt gikk disse ned 14 kilo og BMI-indeksen gikk ned 5,2 poeng. I tillegg følte alle seg mer opplagt og uthvilt.

Trine (26)

Arve (38)

«Jeg er 1,65 høy og startet med en vekt på 87 kilo. Etter 100 dager veide jeg 72 kilo og BMI på 26,4. Jeg følte ikke at jeg gikk på noen slankekur, men merket raskt at det skjedde forandringer i kroppen. Selv om jeg aldri trener merket jeg at formen gradvis ble bedre».

«Høyden min er 1,82 og start-vekten var 105 kilo. Det skjedde utrolig fort å gå ned 10 kilo og etter 2 måneder var jeg nede på 95 kilo. Etter ferdig test var vekten min 93 kilo. Jeg er utrolig fornøyd da jeg aldri tidligere har klart å gå ned mer enn 5-6 kilo».

Evy (40)

Liv (31)

«Jeg gikk ned utrolige 18 kilo på litt over 3 måneder. Helt utrolig. Jeg veide 90 kilo da jeg startet og var nede i 72 kilo etter 100 dager. Min høyde er 1,69».

«Den første måneden gikk jeg ned 5,5 kg. Neste måned forsvant 4 nye kilo og tredje måned ble 3 nye kilo borte. Den meste effektive slankemetode jeg har prøvd".

Bestill her